Microcement is stoer;

Microcement stoer?

Ja dat kan, maar ook heel lieflijk, het is maar net wat u wilt en wat de hand van de meester doet.

Het leuke van microcement is dat vrijwel elke uitstraling mogelijk is, van heel ingetogen (bijna als microbeton) tot uitgesproken flamboyant.

Ook in structuur zijn veel uitvoeringen mogelijk; van glad tot een soort breuksteen effect (voor een nog hoger reliƫf is microbeton beter geschikt) met microcement kan het allemaal.

Goed verwerkt en met zorg aangebracht geeft microcement een bijzondere uitstraling aan je interieur of exterieur; met de mooie stoerheid of juist de warme lieflijkheid die het product heeft.

Veel gehoorde opmerking van klanten is: (quote) wat voelt dat lekker aan onder de voeten, we hadden het idee dat dit koud en hard aan zou voelen, maar in tegendeel, dit voelt zacht aan en ook zeker niet koud, je kunt wel zeggen aaibaar.

Mooi van microcement is dat vloerverwarming hier prima onder kan, door de geringe laagdikte van microcement voelt de vloer al snel warm (mede door de eigen beleving van de vloer) microcement of microbeton of zoals sommige zeggen; vloeibaar steen (tijdens de verwerking) geeft de warmte perfect door en in de laagdikte van globaal 4 mm wordt de warmte ook opgeslagen volgens het zgn. accu effect.

Of microcement nou stoer is of niet, volgens de een is beton stoer en volgens de ander juist een stevige marmerlook, microcement is bijzonder en dat staat als een huis, of je nu microcement op de wanden wilt of op de vloer (natuurlijk is microcement voor meubels ook prachtig) microcement is duurzaam en ecologisch en wanneer je van echte materialen houdt, erg fraai en super eenvoudig in het onderhoud en dat is mooi meegenomen.

De stoerheid van microcement wordt niet bepaald door het product maar door jouw beleving van het product.

Aan de echte stoerheid van microcement van Designbeton valt niet te twijfelen.