Training en ondersteuning.

DC Design Beton B.V. verzorgt trainingen en ondersteunt bedrijven die willen werken met microcement en microbeton, ons doel is maximaal 30 gespecialiseerde verwerkers voor Nederland. ( niet zoals bij een aantal van de andere aanbieders; op elke straathoek verkrijgbaar) De ondersteuning is echt op de verwerker en de klant gericht, indien gewenst smeren we zelf mee.

Er zijn in Nederland inmiddels redelijk wat aanbieders, maar laat je eens verrassen door de andere aanpak van DC Design Beton B.V.  en door de erg plezierige manier van verwerken van onze producten.

Training:

We gaan niet een monsterpaneeltje smeren van 50 x 50 cm, maar je krijgt een heldere uitleg over: ( geen ellenlang verhaal, maar een stukje theorie is noodzakelijk) en een goed naslagwerk met alle gegevens.

  • de mogelijkheden en onmogelijkheden
  • het waarom van de applicatie methode
  • het waarom van de verschillende hulpmiddelen
  • het waarom van de wijze van afwerken
  • hoe de klant/opdrachtgever uit te leggen wat nodig is wat en wat zeker niet.
  • moeten we je helpen met een website, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres; onder de paraplu van DC Design Beton B.V..

Hierna eerst koffie met……………………. en tijd voor vragen, we trekken hier een klein uurtje vooruit.

Genoeg theorie (behalve voor degene die meer willen weten) we gaan wat Decobase aanmaken en zetten dit op, alleen Decobase is natuurlijk niet boeiend, dus op een ander wandje gaan we verder met microcement of microbeton.

Meer weten: bel 0610933110.

We zien je graag als gespecialiseerd verwerker binnen ons clubje van verwerkers, je haalt je eigen opdrachten binnen maar kunt gebruik maken van de showroom(s) van DC Design Beton B.V.  wil je jouw klant een groter oppervlak laten zien dan kun je dat evt in ons trainingscenter maken.